CONFERINTA NATIONALA JUBILIARA 2015

In ziua de Vineri 9 Octombrie 2015, la Sediul de Conferinte MB Telecom Ltd. din Bucuresti-Otopeni a avut loc Conferinta Nationala a Societatii Romane de Radioprotectie (SRRp) cu tema " Aspecte practice si legislative ce decurg din Directiva  2013/59/Euratom privind optimizarea radioprotectiei  populatiei" si dedicata celor 25 de ani de la infiintarea SRRp.
Au participat 76 specialisti din intreaga tara, precum si doi experti din Republica Moldova.

In Adunarea Generala a membrilor SRRp a fost completat Consiliul de conducere al SRRp cu doi noi membri.Programul conferintei si lucrarile prezentate le gasiti AICI, copertile AICIÂ si diploma aiciÂ

ÂMEMBRI SRRp PREZENTI LA ADUNAREA GENERALA DIN 9 OCT.2015 Â

  In prima sedinta de lucru din 12 ianuarie 2016 a noului Consiliu de conducere al SRRp au fost stabilite functiile executive:

- PRESEDINTE  -                                         Milu Constantin

- VICE-PRESEDINTE â rel.ext.-                 Simionov Vasile

- VICE-PRESEDINTE â conf.nat.-              Popescu Felicia-Steliana

- VICE-PRESDEINTE â site&mass media- Chiosila Ion

- SEF GRUP - org.nat.guv.-                          Coroianu Anton

- SECRETAR â                                             Saizu Mirela

- MEMBRII : Veronica Andrei, Cherestes Margareta, Ciurduc-Todoran Anca, Cosma Constantin, Ivana Tiberiu, Mocanu Nicolae Mihail, Popescu Anca Irina, Sahagia Maria, Simion Elena, Stochioiu Ana si Toro Laszlo.

AU FOST STABILITE COMPONENTA SI MANDATUL  DELEGATIEI SRRp (Milu Constantin si Stochioiu Ana) la Adunarea Generala IRPA, care va avea loc Miercuri 11 Mai 2016, la Cape Town (Africa de Sud).

CONFERINTA NATIONALA 2016 A SRRp VA AVEA LOC VINERI  14 OCTOMBRIE la sediul de conferinte

MB Telecom Ltd. din Bucuresti-Otopeni. TEMATICA Conferintei va fi stabilita in urmatoarea  Sedinta a consiliului â marti 23 februarie 2016, ora 13:00.